Homepage

Leuk dat u interesse heeft in ‘Werk in Beeld’! Wij brengen op een kunstzinnige, treffende en unieke wijze de werkende mens in beeld.

Op deze website staan diverse voorbeelden van onze grafische kunstwerken. Maar een kunstwerk afgestemd op uw persoonlijke wensen is uiteraard ook mogelijk.

Bent u op zoek naar een mooi relatiegeschenk, passend jubileumcadeau of naar een originele aankleding van uw kantoor, praktijk of bedrijfsruimte?

Werk in Beeld bewerkt beeldmateriaal tot unieke, ambachtelijke zeefdrukken of art prints. We kunnen een professionele foto(sessie) op basis van uw wensen verzorgen maar u kunt ook zelf beeldmateriaal aanleveren. Van dat beeldmateriaal maken wij vervolgens een origineel kunstwerk. Een grotere oplage waarbij uw bedrijf, specialisme of vakgebied centraal staat, is geen probleem.

Voor wie?

Iedereen die zijn/haar vakgebied, beroep, specialisme of dat van zijn/haar werknemers treffend in beeld wil brengen. In overleg met hen ontwikkelen we kunstwerken die qua voorstelling, formaat, kleur en budget passen bij de werkomgeving.